Prejšnji mesec je v našem podjetju zaznamovala popolna prenova kopalnice. Običajno mizarji pridemo na vrsto na koncu, ko je stanovanje že prenovljeno ali hiša že zgrajena. Tokrat pa smo s pomočjo podjetja V-GROUP d.o.o. začeli čisto na začetku prenove.

Vse se začne na začetku…

Tudi ta renovacija se je začela z odstranitvijo starega pohištva in odklopom sanitarij. Nato se je začelo odstranjevanje keramike ter pričetek postavitve vodovodnih inštalacij.

Kaj lahko gre narobe?

Pri renovacijah starejših prostorov se velikokrat pojavijo sprotni izzivi, a smo jih s pomočjo poslovnih partnerjev uspešno rešili. Potrebna je bila zamenjava vseh vodovodnih inštalacij in električnih napeljav.

Omejenost prostora: priložnost ali problem?

S prostorom smo bili zelo omejeni, zato je bilo potrebno premišljeno načrtovanje prostora. Električni grelec vode smo umestili nad stranišče, saj smo tako izkoristili prazen prostor nad vgradnim kotličkom in pridobili prostor v kopalnici, kjer smo morali najti še prostor za pralni stroj. Zaradi prostorske omejenosti je bilo potrebno, da je pohištvo narejeno po meri in da je le to bele barve, ki optično poveča prostor. Stranka je želela moderen izgled kopalnice, zato smo se odločili za popolnoma drugačen stil ploščic ter med njih vgradili še ogledalo nepravilnih oblik.

Od bližje si lahko kopalnico pogledate tukaj: Heksagon

Bi nam tudi vi zaupali prenovo vaše kopalnice?