Namen podjetja

Ustreči željam strank, jim svetovati ter ponuditi visoko kvalitetno storitev z upoštevanjem njihovih prostorskih ter finančnih omejitev.
 

Spoznajte nas

Ustanovitev podjetja Mizarstvo Nemec sega v leto 1968. Je družinsko podjetje, ki uspešno združuje tri generacije. Na začetku naše poti smo izdelovali pohištvo po meri, lesen opaž in masivne ograje, skozi leta delovanja in spoznavanja potreb naših strank, pa smo se osredotočili na izdelovanja pohištva po meri. Največ povpraševanja je po kuhinjah po meri. Pomagamo vam, da vaš tloris nenavadnih oblik ali dimenzij ugledate kot enkratno priložnost in ne kot problem, saj ga lahko z našo pomočjo opremite kar se da funkcionalno in estetsko dovršeno. Tu smo tudi za tiste, ki točno vedo kaj želijo in jim pomagamo sanje preleviti v resničnost. S pomočjo znanja in dolgoletnih izkušenj pa s svetovanjem, individualnim pristopom ter izrisom postavitve pohištva ustvarimo vizijo tudi tistim, ki si še ne predstavljajo kaj želijo.

Poslanstvo podjetja

Izgradnja dolgoročnih odnosov s strankami, s ponujanjem kvalitetnih personaliziranih storitev. Osnovna smernica za delovanje našega podjetja je zagotavljanje celovitih storitev našim strankam. Ne glede na to, ali gre za povsem novo pohištvo ali preureditev obstoječega, smo sposobni zagotoviti celovito storitev, od zasnove, proizvodnje, dobave in montaže do vzdrževanja storitev.