Novo leto je prelomnica za nove trende. Od minimalizma se lahko kmalu poslovimo. Leto 2019 nam bo prineslo več barv, razgibanost in počasi enobarvne kuhinje zamenjalo z 2 barvno kombinacijo. V ospredje se tako vračajo barve in odprte kuhinjske omarice z vidnimi policami.

Slovo monotonosti…2019 Kuhinje po meri (1)

Klasične odtenke bele in sive bodo nadomestile barve. V ospredje bosta prišli temno modra in smaragdno zelena. Pričakujete pa lahko tudi kombinacijo 2 barv. Na primer zgornje omarice v enem barvnem odtenku in spodnje v drugem.

Les je lep…2019 Kuhinje po meri (3)

Za vse, ki prisegate na les imamo dobro novico. Poleg barv bodo ponovno v trendu lesene kuhinje. Masivni les lahko vseeno zamenjate s furniranimi površinami ali lesnim iveralom natural touch, ki je bolj cenovno dostopen in trpežen.

Ročaji…

Skriti ročaji se poslavljajo. Prav tako brezročajne kuhinje. Naj bo ročaj modni dodatek kuhinje, izberite med bronastimi, črnimi, ovalnimi ali kvadratnimi.

Odprte police…

Trend manj je več pa so oblikovalci obdržali pri 2019 Kuhinje po meri (1)zgornjih omarah. Te bodo zamenjali odprti regali in police. Tam bo tudi prostor za zelišča, obešanje kozarcev in odlaganje dekorativnih skled. Slaba stran odprtih polic je, da morata tam vedno vladati red in čistoča. Odlična kombinacija je tudi kombinacija kovine in lesa. Svetujemo poličnik z ogrodjem iz kovine in lesenimi policami.

Kuhinjska ozadja…

Enobarvna, monotona kuhinjska ozadja bodo zamenjale vzorčaste in raznobarvne ploščice. Svetujemo vam, da v kolikor kombinirate 2 drzni barvi že pri kuhinjskih omaricah, za kuhinjsko ozadje vzamete belo kaljeno steklo.

Boste tudi vi tako drzni kot je leto 2019?