Ste že slišali za kuhinjo na ključ? Verjetno ne. Kaj pa za hišo na ključ? To pa vam je verjetno pa že bolj poznano. Kajne?

Za vse poskrbimo mi…

Nimate časa in potrpljenja za usklajevanje obrtnikov pri obnovi ali izgradnji vaše kuhinje? Pri Mizarstvu Nemec, vam ponujamo kuhinjo po meri narejeno na ključ in poskrbimo za izvedbo celotnega procesa prenove kuhinje. To pomeni, da vam zagotovimo celovito storitev, s katero vam prihranimo čas, neusklajenost med obrtniki ter posredno večje stroške. Prednost kuhinje na ključ je, da se o vseh delih, ki so potrebna za vgradnjo kuhinje dogovarjate le z nami, ne potrebujete vodovodarja ali električarja, za vse poskrbimo mi.

Proces kuhinje na ključ se začne s pretvorbo vaših želja na papir. Nadaljuje se z meritvijo, izrisom ter določanju končnih detajlov. Nato se začne drugi del izdelave kuhinje. Če izberete kuhinjo na ključ vam, s pomočjo naših dolgoletnih in zanesljivih poslovnih partnerjev, nudimo:

  • možnost nakupa gospodinjskih aparatov,
  • demontažo in odvoz stare kuhinje,
  • vodoinštalacijska in elektroinštalacijska dela v kuhinji,
  • brezplačno dostavo in montažo,
  • brezplačno vgradnjo gospodinjskih aparatov kupljenih pri nas,
  • vgradnjo stenskega stekla.

Mizarstvo je veliko več kot samo mizarstvo!

Torej, prihranite svoj čas pri iskanju podizvajalcev, prihranite denar saj je plačilo vsakega podizvajalca posebej dražje kot celovita storitev, prihranite usklajevanje obrtnikov, saj za to poskrbimo mi in najpomembnejše, prihranite si stres in v zamenjavi ali izgradnji kuhinje popolnoma uživajte.

Pri hiši na ključ dobite v roke ključ dokončane hiše, ki že čaka na vašo vselitev. Pri kuhinji na ključ dobite v roke kuhalnico in že ste pripravljeni na kuhanje v vaši sanjski kuhinji po meri.