Kaj sploh je utility?

Utility mizarstvo nemec (3)To je naša pralnica, prostor za shranjevanje sezonskih oblačil ter zlaganje in likanje le teh. Po navadi je kombiniran s kopalniškim prostorom, v njem pa se poleg vsega naštetega skriva še toplotna črpalka ali grelec vode.

V pametno opremljenem utilityju delo poteka hitreje, perila pa ni potrebno prenašati po stanovanju, kar pomeni bolj urejen in čist dom. Ko opremljamo utility moramo upoštevati vsa gospodinjska opravila, ki jih bomo tam opravljali. Poleg pralnega in sušilnega stroja moramo zraven upoštevati še omaro ali police za Utility mizarstvo nemec (5)čistila, mehčalce in pralne praške, košare za čisto in umazano perilo. Manjše sušilo za perilo, v kolikor bi bilo potrebno kaj posušiti na zraku, prostor za zlaganje perila in prostor za likalno desko.

Se sliši kot, da potrebujete veliko prostora? Ni res.

S pohištvom po meri lahko prostor učinkovito izrabite in prilagodite pohištvo vašemu življenjskemu slogu, zahtevam in prostorskim omejitvam.

Utility mizarstvo nemec (1)

Prostor, ki ga bomo namenili utilityju, je navadno skrit pred očmi obiskovalcev a vseeno pogosto v uporabi in je zato nujno, da je dobro organiziran.

Ker bomo v njem izvajali ne ravno najljubša hišna opravila, si ga naredimo po svojih željah tako, da bomo kar najrajši preživljali čas v tem prostoru.

 

Vas Še vedno skrbi pomanjkanje prostora?

Utility mizar

V kolikor nimate posebnega prostora v vašem domu kamor bi umestili utility vam predlagamo, da izkoristite omare v garderobi. Naredite jih dovolj globoke, da lahko v njih skrijete tako pralni kot sušilni stroj, ter omaro kamor lahko odlagate umazana oblačila. Zraven se lahko naredi izvlečni pult, ki vam bo služil kot odlagalna polica za zlaganje ali likanje oblačil.

Katero pa je vaše najljubše hišno opravilo?

 

Utility mizarstvo nemec (2)

 

Vas zanima kako umestimo utility v kopalnico? Klik na: Pralnica