Dobra organizacija je ključ do uspeha. To velja tudi v kuhinji, saj brez dobre priprave ni okusnega kosila. Tokrat vam predstavljamo dodatke, ki vam bodo pomagali, da bo v vaši kuhinji vse na svojem mestu. Pri Mizarstvu Nemec vgrajujemo le najbolj kakovostna vodila in rešitve podjetja Blum.

Naj kuhanje postane brezskrbno opravilo…

  • Na voljo so vam razdelilniki predalov iz jekla ali lesa, dopušča proste roke pri razporejanju notranjosti kuhinjskih predalov in nudi praktično uporabo v vsakdanjem življenju.mizarstvo-predal

 

  • Vsi poznamo razdelilnik predala za kuhinjski pribor. Le ta nam omogoča, da žlice, noži in vilice vedno najdejo svoje mesto. Torej, zakaj ne bi tega principa uporabili tudi pri organizaciji drugih mizarstvo2predalov? Zraven pribora velikokrat shranjujemo različne nože, ki so zaradi ostrega rezila nevarni če niso pravilno shranjeni. Predlagamo uporabo priročnega stojala za nože, ki omogoča da je 9 majhnih ali velikih nožev varno spravljenih v predalu in so le ti takoj pri roki.

 

  • Se vam je kdaj zgodilo, da krožniki niso bili na svojem mestu, so bili težko dostopni in ste jih s težavo prenesli do mize? Vaših problemov je konec. Stojalo za krožnike omogoča zlaganje enega krožnika mizarstvo3natančno nad drugim. Na stojalo, z zaščito proti drsenju, se lahko zloži do 12 krožnikov običajne velikosti (premer od 180 do 320 mm). Zaradi obeh ročajev na stojalu za krožnike pa lahko zložene krožnike brez težav izvlečete in prenesete do mize ali na vrt.

 

 

  • Za lažje kuhanje poskrbi stojalo za začimbe, ki vam omogoča, damizarstvo4 so začimbe skrite v predalu in hkrati prenosljive in dostopne.

 

  • Po jedi rezalnika folije in alufolije poskrbita, da je ostala hrana ustrezno zavita. S tem postane rezanje folije enostavno in hitro ter popolnoma brez trganja.mizarstvo-folija

Torej prihranite čas v kuhinji in naj vaša kuhinja sama skrbi za organizacijo predalov.